Het laatste nieuws over wandel-, fiets- en kanoroutes van On Track!
Indien de nieuwsbrief hieronder niet goed leesbaar is, bekijk dan de webversie
Ontrack nieuwsbrief
Buitengewoon
genieten
Wandelen met On Track Fietsen met On Track Varen met On Track   Twitter Twitter
Route van de maand
De Wildeman
(gratis voor abonnees)
BESTEL VOOR € 2,50
 
Lentewandelingen
 
De winter die geen winter was, verandert onmiskenbaar in de vroege lente. Trek er op uit en maak een mooie vroege lentewandeling. De lentekriebels komen met de eerste zachte lucht mee en vroege voorjaarsbloeiers steken hun kopjes boven de grond. Op de route Brand, Duin en Water in Noord-Brabant vind je speenkruid en bosanemonen, en stinzenplanten op Land van Hackfort in Gelderland. De route Van Stadsgracht tot Beekdal voert door de botanische tuin Belmonte, in elk seizoen een aanrader.  

Deel dit via
Twitter Facebook
Meer LENTEWANDELINGEN
GPS Activiteieten
Ook als je al veel ervaring hebt met het gebruik van een gps zijn er weer nieuwe dingen te ontdekken. De workshop gps wijzer expert op zaterdag 22 maart is er speciaal voor de 'heavy users'. Schrijf je in!
iNFO & INSCHRIJVEN
Nieuwe editie gps wijzer
Onlangs verscheen de vierde editie van het succesvolle boek gps wijzer. Gps wijzer is hét hulpmiddel om alles uit je Garmin outdoor- of sport- gps te halen. Bestel online of bij uw boekhandel.
beSTEL BIJ BOL.COM
Vogels kijken
Ga aanstaande zondag, 23 februari, mee vogels kijken! Natuurgids Karin Verbeek neemt je mee tijdens een ontspannen wandeling en leert je van alles over de vogels om je heen.
iNFO & INSCHRIJVEN
FIETSEN UIT HET VET

Voor zover ze in het vet stonden: haal de fietsen uit de schuur en pluk de dag. Een dag niet gefietst is een dag minder genoten van al het natuurschoon. Achterhoekse Pracht (GLD) start in het prachtige vestingstadje Bredevoort. Met fietsroute Hoge Heren fiets je onder andere langs kasteel Amerongen.  Retourtje 'Val Dieu' (LB) brengt je in hemelse sferen: de route voert langs de Abdij in Slenaken waar je een heerlijk Valdieu abijdbiertje kunt drinken.
Deel dit via
Twitter Facebook
Lees Meer
Nieuwe ROUTES

Met dit milde winterweer kun je elke dag op pad. Doe dat met een van de nieuwe routes en beleef zo de ontluikende lente. Zo kun je Struinen door de Loowaerd in Gelderland, met de fiets en gps  Toeren naar America, maar in Noord-Brabant.
Kies voor de wandelroute Stoer Ravijnenpad in Overijssel of wandel Tussen Wad en Wierdijk in de kop van Noord Holland, Den Oever.
Een unicum: varen blijft een optie! Zoek de rust van en relax met de gps op De Eenzame Dommel!

Nieuwe routes: wandelen, fietsen, varen
Ga mee met de wandelpool
MEE MET DE WANDELPOOL
Van station Bussum-Zuid door bos en over hei
Ga vrijdag 7 maart mee met de wandelpool met Marijke Beumer. De route loopt van station Bussum-Zuid door het bos en over de heide naar Hilversum. Daar kun je na 14 km op de trein terug nemen, maar de diehards lopen dan nog 6 km verder via een mooie route naar station Hollandsche Rading. Van daaruit kun je ook met de trein terug naar station Bussum Zuid. Heidegloed, here we come!
Deel dit via
Twitter Facebook
INFO & INSCHRIJVEN
GROEPSWANDELVAKANTIE PORTUGAL
Quinta do Pomarinho heeft Nederlandse eigenaren
Gezellig samen met andere natuur- en wandelliefhebbers genieten van een afwisselende wandelvakantie in Portugal kan het hele jaar door: Quinta do Pomarinho is een landgoed met verschillende soorten vakantiehuizen in het natuurpark van Serra de São Mamede.
BEKIJK ALLE VAKANTIES
Groepswandelen in Portugal
 
U ontvangt deze nieuwsbrief op het adres
Afmelden