Het laatste nieuws over wandel-, fiets- en kanoroutes van On Track!
Indien de nieuwsbrief hieronder niet goed leesbaar is, bekijk dan de webversie
Ontrack nieuwsbrief
Buitengewoon
genieten
Wandelen met On Track Fietsen met On Track Varen met On Track   Twitter Twitter
Route van de maand
Hoog en laag land
(gratis voor abonnees)
BESTEL VOOR € 2,50
 
 
Prille bollen en tere bloesems zijn lentebodes bij uitstek. Mis het niet en kies nu vast mooie wandelingen langs bollen en bloesems. Geniet van kleurenexplosies langs de bloembollenvelden met Geuren en Kleuren (ZH) en Blauwe Hoed (NH). Dé bloesemstreek Betuwe heeft prachtige bloesemroutes: Fruit-uitje (GD) is er zo een. Of ga naar Zuid Limburg en wandel bij Eijsden.
Kortom trek er op uit voor het ultieme lentegevoel!
 

Lees VERDER
Onlangs verscheen de vierde editie van het succesvolle boek gps wijzer. Gps wijzer is hét hulpmiddel om alles uit je gps te halen. Bestel online of bij uw boekhandel.
bestel BIJ BOL.COM
Het wandelen, fietsen of varen met een gps wordt steeds populairder. Schrijf in voor een workshop of cursus van On Track en ga deze zomer zelf op pad met een gps.
INFO & INSCHRIJVEN
Ontdek de verrassende kant van Nederland met Capitool Onverwacht Nederland. Ga op ontdekkingstocht en laat je verrassen. Nu voor de jubileumprijs van € 15,-!
BESTEL BIJ BOL.COM
FIETSEN EN VAREN
Vier de lente met On Track
De natuur bereidt zich voor op de lente; fietsers en kanoërs ook. Haal je fiets en kano uit de schuur en plan een mooie route langs bloeiende bollen, zoals Lappendeken (ZH). Bloemige Buren (GD) biedt fruitbloesems in de Betuwe. Een unieke ervaring: váren langs een bloemenzee, bijvoorbeeld met Rode Tulp (ZH) en Zwarte Tulp (ZH). Op naar de bollen!
Meer FIETSROUTES
Nieuwe ROUTES
De paden op...
Een nieuwe lente met volop nieuwe routes om van dit mooie jaargetijde te genieten. Ga wandelen op Heerlijkheid Brakel in de Bommelerwaard en geniet van het rivierenlandschap. Is het aan de frisse kant? Doe dan de Rooise Ditmelle, dan loop je meer beschut. Neem je gps mee voor een wandeling bij de Slangenburgh of ga op zoek naar de Korenwolf. Of spring op de fiets en geniet Langs Bos en Ven, en kano op een zonnige dag naar Fort Altena
Nieuwe routes: wandelen, fietsen, varen
MEE MET DE ROUTEMAKER
Op verkenning in Friesland
Easterskar (Fries voor Oosterschar) is een laagveenmoerasgebied met uitgestrekte rietlanden, soortenrijke graslanden en moerasbos ten zuiden van Sintjohannesga, niet ver van Heerenveen. Op woensdag 16 april kun je met routemaker Luuk Jacobs op pad om dit mooie gebied te ontdekken. Wandel mee en geniet van rust en ruimte. Een heerlijke manier om je hoofd leeg te maken!
INFO & INSCHRIJVEN
WEEKENDJE WEG
In een mooie en rustige landelijke omgeving
In het hart van de Betuwe is de sfeervolle B & B De Hoenderik (GD) een prima startpunt voor outdoor activiteiten. Een fruitbeleving pur sang met (h)eerlijke ambachtelijke Betuwse specialiteiten van eigen teelt en bodem. Wandeling Fruit-uitje en fietstocht Appeldijkje sluiten daar naadloos bij aan. Zelfs het On Track abonneevoordeel is om te smullen.
Meer informatie
 
U ontvangt deze nieuwsbrief op het adres
Afmelden